Maja Šuput
Screenshoot Instagram
Maja Šuput

Screenshoot Instagram

Maja Šuput, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Tata mi je jednom rekao da nikad ne odbijam posao jer je najskuplja ona subota koju sam ostala da sedim kod kuće - davno je rekla Maja Šuput (39) i tog saveta drži i danas.

Njen otac Boris Šuput, bio je menadžer koji je vodio 'pola' estrade, a između ostalog je pomogao ćerki i bio joj je vetar u leđa na početku karijere, kad joj je to najviše značilo.

Pevačica važi za najbolju zabavljačicu, pa je često pozivaju i na svadbe, gde zarađuje do 6.000 do 8.000 evra, kaže izvor, a takvih je prošle godine bilo barem deset.

 

- Drago mi je što me zovu na svadbe. Neki to ismejavaju jer niko njih ne zove. Muzika je najvažnija na svadbi i ja uživam u tim nastupima - izjavila je svojevremeno Maja.

- Jednom sam videla kako je mladoženja udario mladu pre izlaska, bio je mrtav pijan, a jednom su se tata i sin u pet ujutro posvađali i onda je tata lupao sinu glavu, a mama je to videla i, da spreči katastrofu, utrčala je između, tako da je na kraju mama dobila po glavi i lupila je glavom u ivicu stola. Onda joj je šef sale davao veštačko disanje. Svašta je tu bilo - ispričala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Jedan od načina unosne zarade je i odlazak na razne evente, koje ne propuštaju mnoge hrvatske face, a s kojih često objavljuje fotografije. No, kako i sama kaže, to za nju nije pravi posao nego trenuci odmora. Dovoljno je da se popne na binu i otpeva samo nekoliko pesama da joj u novčanik kapne gotovo 5.000 evra.

Shvatila je Maja da se na nastupima dobro zarađuje pa je odlučila da se okuša i u drugim biznisima, pa je otvorila i firme.