Marina Perazić
Youtube Screenshot
Marina Perazić

Printsktin TV Pink

Marina Perazić, Foto: Printsktin TV Pink

Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka,a bend „Denis & Denis“ je bio jedan od popularnijih. Nekad krhka plavuša kakva je bila na početku karijere s vremenom se pretvorila u ratobornu lavicu koju je život naučio da se za sve izbori sama.

Marina Perazić u studiju TV Pink

Printskrin TV Pink

Marina Perazić u studiju TV Pink, Foto: Printskrin TV Pink

Ne skriva kako je zbog problema s finansijama čak tri puta učestvovala u rijalitiju Farma, jednom u Hrvatskoj, a dva puta u srpskoj verziji, kada je i došla do superfinala.

PROČITAJTE JOŠ:

– U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila deci i taj mi je novac pomogao da rešim mnoge egzistencijalne probleme.Bila sam jako dobro plaćena,čak 1.500 eura nedeljno. Evo i sada me zovu da uđem u Zadrugu, ali ne želim to jer mi nije neophodno niti mi se sviđa koncept. Prioritet mi je briga za tatu. Ja to moram, moja je dužnost i obaveza. Želela bih da poživi još koju godinu. Farma je još i imala nekog smisla, u ovim novim rijalitijima bilo bi me sram sediti za istim stolom s nekim osobama-poručuje Marina.

Komšije oplele po Jovani i Željku! Otkrili sve njihove tajne, a jednu stvar o voditeljki niste ni slutili!

AUTOR: Katarina Lazarević DATUM I VREME: 01.09.2019. 19:55 To niko nije znao. Jovana i Željko Joksimović, Foto: Nenad Vujanović/Alo! Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug Željko Joksimović nedavno su se preselili u novi, elitni deo Beograda. Iako nemaju nemaju vremena da se druže sa novim komšijama, ovi su već stekli utisak o njima.

 

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić Prvi put o vezi sa Bojanom Tomović!