Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović

Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako kaže, tvrdnje da ju je suprug varao dok je bila u drugom stanju nimalo je nisu potresle, budući da ga 24 sata drži na oku.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

 

- Bilo mi je čudno što se odmaram, ali sam se nakon nekog vremena navikla. Sada, kada se vraćam muzici i snimanjima, teško mi je što sam razdvojena od sina i tih nekoliko sati. Grlim ga i ljubim pre nego što krenem i govorim da će se mama brzo vratiti kući. Nedostaje mi kada god nisam pored njega. On je zaista dobra beba - priča pevačica, koja planira da ima još dece.

Aleksandra Prijović

E stock

Aleksandra Prijović, Foto: E stock

- Moj povratak na scenu ne znači da ne želim više da rađam. Planiram da imam još dece, pogotovo sada, kada sam osetila koliko je majčinstvo predivno. Želela bih da imam bar dvoje dece. Ja sam jedinica, a oduvek sam želela da imam brata ili sestru - priča Aleksandra i objašnjava zbog čega sina nikada ne bi dojila u javnosti.

- Svaka žena treba da odluči šta želi da radi sa svojim detetom. Svaka ima pravo na izbor, i da doji, i da ne doji. Što se mene lično tiče, ne bih dojila u javnosti.

Aleksandra Prijović

E stock

Aleksandra Prijović, Foto: E stock

- Ukoliko moj sin bude izrazio želju da se poput mene bavi pevanjem, podržaću ga svim srcem. Kada sam se odlučila za pevački poziv, imala sam punu podršku majke i oca, to mi je oduvek mnogo značilo i trudiću se da takav oslonac budem svom detetu - zaključuje Prijovićeva za „Alo!“.

Komentari (1)

ja

17.05.2019 14:11

drzi ga na lancu ali kad se kuce otkine sa lanca bude svasta