Angelina
printscreen
Angelina

printscreen

Foto: printscreen

Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, već dve godine se zabavlja sa sinom Olivere Ćirković. Podsetimo, Olivera je javnosti poznata po tome što je bila deo čuvene kriminalne bande, a kako se navodi - pevačica na to nikada nije stavljala akcenat.

Naime, ona je na samom početku karijere, te želi da njene pesme budu u centru pažnje.

Olivera Ćirković, članica grupe Pink Panter

Youtube/Printscreen

Olivera Ćirković, Foto: Youtube/Printscreen

"Anđelina je na početku muzičke karijere, te želi da njene glasovne mogućnosti i njene pesme budu u prvom planu, pa sve do sada nije otkrivala s kim se zabavlja. Ona s vremena na vreme objavljuje fotografije s njim na Instagram profilu, ali ne potencira da je on sin najpoznatije Pink Panterke", rekao je dobro obavešteni izvor, pa nastavio:

"Pevačica i njen dečko se vole i imaju velike planove kada je reč o zajedničkoj budućnosti. Olivera se sinu ne meša u vezu, ali ih veoma podržava i tu je za njih šta god im treba", završava izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Aug 16, 2019 at 2:40am PDT

Inače, Nikola Ćirković bavi se košarkom, baš kao i Olivera svojevremeno. Tek kasnije je ušla u svet kriminala.

"Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izadim iz te priče", rekla je svojevremeno ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Sep 1, 2019 at 11:31am PDT