Lena Čolak
Promo

Prema prvim reakcijama ovi navodi ne važe za mladu pevačicu Lenu Čolak. Naime pevačica je pesmu “Majko” objavila pre nekoliko dana a već prema prvim utiscima mnoge poznate ličnosti putem društvenih mreža podržale su mladu pevačicu.

- Mnogo ljudi mi šalju poruke kako su slušajući pesmu zaista zaplakali. Ponosna sam zaista jer je pesmu Bane Opačić napisao prema mojim instrukcijama i pričama koje sam doživela. Pesma je zaista posvećena svim majkama - istakla je Lena.

Iako se trudila da se svojim autentičnim izgledom izdvoji, nema sumnje da je ova emotivna balada napravila veliku muzičku odstupnicu. Ipak rad na novoj pesmi ostaće upamćen po tome što je sa samim autorom napravila i jedan presedan.

Lena Čolak

promo

Lena Čolak, Foto: promo

- Kada smo uz klavir uradili radnu verziju pesme, ostalo je da se napiše još jedna strofa. Istina je da sam prvu verziju vratila da Bane Opačić napiše ponovo. Bane je ostao zatečen mojim postupkom i kako je rekao prvi put mu se desilo da mu neki izvodjač to uradi ali sam tačno znala šta želim i on je to razumeo. Nakon nekoliko dana poslao mi je ponovo napisanu drugu strofu i od samog čitanja teksta sam se sva ježila. Bane je čovek koji se jednom radja, jer ume da prodre u srž svakog pevača i da emocije pretoči u muziku. - istakla je pevacica.

Do samog kraja ostala je autentična pa

je za potrebe ovog spota angažovala poznate glumce, pa je tako i zarad odredjenih scena u spotu rizikovala da se ozbiljno povredi. Ipak najponosnija je sto je publika prepoznala

trud i pravu emociju, a posebno sto se mnogim ljudima itekako svidja pa su Lenu nagradili popularnim trendingom na video platofrmi You-Tube. Pored toga na društvenim mrežama mogli smo videti da su brojne estradne ličnosti podržale mladu pevačicu i njen prvi muzički prvenac.

Šta vi kažete?