Pevači
E-stock/Alo!
Pevači

E-stock/Alo!

Foto: E-stock/Alo!

Brojne estradne zvezde bile su primorane da spuste cenu svojih nastup nakon krize koja je zavladala zbog pandemije virusa korona u celom svetu.

Kaća Grujić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen
Katarina Živković

Printscreen

Foto: Printscreen

sloba

Sloba Radanović

E-stock

Foto: E-stock
Jelena Rozga

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

U poslednjih mesec dana brojni pevači su se bukvalno otimali za nastupe jer su svesni da će uskoro možda ponovo nastupiti krizi i zabrana javnih okupljanja i pristajali su ne sve ponude.

Andreana Čekić

M.Arsić

Foto: M.Arsić
aca pejović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Ove cene koje su spustili su baš onakve kakve treba da budu. I te cene su visoke za neke pevače kojima su propali kriminalci, takozvani menadžeri, po zapadnoj Evropi podigli cene, jer oni ne vrede ni pola od toga što su spustili. Ne vrede jer ne ispoštuju za dva sata ništa što bi trebalo, izuzev istinskih zvezda kao što su Brena, Čola,Ceca, Dino Merlin, Aca Lukas. Korona je dobro došla da se postave tamo gde jesu. Da bi tražio 10. 000 evra, pevač mora da dovede u diskoteku najmanje 2.000 ljudi, a ne 200, kao što oni rade - smatra Softa. Sa druge strane, Goran Lečić Leka ima drugačije viđenje stvari.

aca pejović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Smatram da ovaj period nije reper za cenu. Ovo je period koji je nepredviđen i nadam se da se nikada neće ponoviti. Moji ljudi i ja imamo maksimalno razumevanje jer ovo nije period kada treba da merimo cenu nastupa. Pa vlasnici klubova nemaju mogućnost da prime ljude, pa samim tim ni da plate pevače u punoj ceni. To je glavna stvar u ovom poslu. Neki pevači su se u to uklopili i rade, a neki nisu hteli da spuštaju cene, pa i nemaju posla, već čekaju da sve prođe, pa da nastave s radom - zaključuje Lečić.

Pročitaje još

Komentari (3)

Moje cutanje skupo kosta

24.10.2020 10:12

Ma,ove cifre o kojima pricaju nemaju blage veze. Da znate samo koliko tih nabedjenih zvezda skace od srece kada im se za nastup ponude i 500 eura.

Nada

24.10.2020 12:09

Hvala bogu da je i Estradi dosao "Crni petak" . I ove cene za koje kazu da su upola ,previsoke su jer kada pogledamo prosecne plate u Srbiji uhvati nas jeza od njihove zarade. Svi umislise da su "zvezde" ali one su samo na nebu - zato lopatu u ruke i na riljanje !

Ris

24.10.2020 13:16

Sad će branje kukuruza.