Kija Kockar
Screenshot Youtube
Kija Kockar

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pevač Željko Šašić je jednom prilikom prozvao pobednicu prve sezone rijalitija "Zadruga", Kiju Kockar, a pevačica mu je brutalno odgovorila.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nisam znao da je Stoja snimila duet sa njom. Kija je sada popularna među ženama. Ja ne znam kako ta mala rijaliti zvezda peva, ali radi štosa bih možda i ja snimio neki duet sa njom. Šalim se, to su te instant zvezde iz rijalitija i pitanje je koliko će to trajati, nisam siguran da će dugo - izjavio je pre godinu dana Željko za Srpski telegraf, na šta mu je Kija poručila:

"Neću da komentarišem gluposti i da mu dajem reklamu. Živi bili, pa videli koliko ću ja da trajem. Jedan savet za gospodina Šašića, kada me je već prozvao. Neka čovek koji je rezerva Ace Lukasa brine na primer o svojoj frizuri, opere kosu ili šta god, neka se ne kači za mene, ja mu ne mogu pomoći".

Šašić je sada Kockarevoj odgovorio:

"Neću da komentarišem nju, kada sam rekao da ne znam ko je ta pevačica, ona je izjavila da bih mogao da operem kosu jer mi je masna. Ja moju kosu negujem bolje od svih žena i samo sam se nasmejao. Smešno je da se ja poredim sa njom."

Željko Šašić

screenshot

Foto: screenshot

"Rijaliti zvezde koje snimaju pesme ću podržavati kada vidim da su napravili uspešan CD, pa drugi, pa treći. A ove pilićare sa po nekim singlom ne razumem, zapravo ne razumem publiku koja to podržava" , zaključio je pevač.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

Komentari (2)

Lela

12.11.2019 20:18

Ne razumem publiku koja to podržava", zaključio je pevač. Zato tako i prolazi jer ne razume publiku.

Ljilja

13.11.2019 10:05

On je izgubio glas i ne zvuči dobro i razumljivo ni kada priča. A sada je izgubio i dobar glas, jer napada i vredja druge osobe, koje ne poznaje.