Saobraćajka Emir Habibović
Alo!
Saobraćajka Emir Habibović

Alo!

Saobraćajka Emir Habibović, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ovu informaciju potvrdio nam je i sam pevač. On kaže da će 16. januar slaviti kao drugi rođendan, jer ni sam ne može da veruje da je preživeo ovakav sudar.

-  Nesreća se dogodila kod Prijepolja, vozio sam sa Zlatibora prema Crnoj Gori. Išao sam brzinom oko 80 kilometara na sat. Jedan Fijat sa žutim tablicama išao je ispred mene i naglo zakočio, tako da ja nisam stigao da se zaustavim. Video sam da u tim kolima pozadi sede deca, pa sam svesno odlučio da sebi naškodim da ih ne povredim, jer sam pravo išao na njih... Nisam uspeo da vidim da li je vozač muškarac ili žena, ali znam da je pobegao, dok su se moja kola prevrnula – kaže vidno potreseni Emir i dodaje da je njegov Mercedes potpuno uništen, što se može videti i na fotografijama, ali da je on, na sreću, prošao sa lakšim povredama glave i vrata, pa je ubrzo pušten iz bolnice u Prijepolju.

PREPORUČUJEMO I:

- Nesreća se odigrala oko 15 sati popodne, a čim su saznali šta se dogodilo, u Prijepolje su došli mnogi rođaci i prijatelji. Svi su bili u čudu kako sam se izvukao! Moram da naglasim da sam bio potpuno trezan i da sam oprezno vozio, kao i uvek, ali čovek nikada ne zna šta može da ga snađe. Neka ovo ide na dušu osobi koja je izazvala sudar i pobegla, meni je najvažnije da sam živ i da nisam nikoga ugrozio. Materijalna šteta je velika, automobil mi je uništen, ali to ću nadoknaditi – rekao je Habibović, koji je posle nesreće postavio i snimak na Fejsbuku, kako bi brojnim ljudima koji su se raspitivali za njegovo zdravlje, ispričao kako se oseća.

Saobraćajka Emir Habibović

Alo!

Saobraćajka Emir Habibović, Foto: Alo!

Iako je preživeo veliki stres i i dalje trpi bolove, on nije otkazao nastupe.

- Što više budem pevao, manje ću misliti na ovo – zaključio je Emir.

Saobraćajka Emir Habibović

Alo!

Saobraćajka Emir Habibović, Foto: Alo!