Sloba Radanović
EON/Printscreen
Sloba Radanović

EON/Printscreen

Sloba Radanović, Foto: EON/Printscreen

Pevač je majku, koja ponovo ima problem sa kukom, doveo u svoj dom u Beogradu, a pored njega podršku joj svakodnevno pruža i njegova verenica Jelena Đuričanin, koja se trudi da svekrvi tokom boravka u prestonici ništa ne nedostaje.

Pevač Slobodan Radanović posvećen je sin i od kad mu je otac Dušan preminuo, svu brigu o majki Draginji preuzeo je na sebe. Iako je ona nedavno imala operaciju kuka, lekarski nalazi su potvrdili da će joj biti neophodna još jedna intervencija, a Radanović je rešio da period do odlaska u bolnicu majka provede kod njega.

- Draginja je oko tri nedelje kod sina u stanu. U domu u Zrenjaninu bi bila potpuno sama, a kako se i nakon prve operacije nije potpuno oporavila i ne može da bude samostalna, Radanović ju je nagovorio da napusti rodni kraj i preseli se kod njega, da bi mogao da brine o njoj. Stalno je vodi na kontrole, a na jednoj od poseta lekaru su joj saopštili da nešto nije u redu. Moraće ponovo da operiše kuk, a nakon ponovne operacije nadaju se potpunom oporavku - otkriva naš izvor.

Draginja je vesti hrabro podnela, a period do hirurške intervencije prvodi odmarajući ili šetajući sa sinom i njegovom verenicom, pomoću štaka.

- Deluje da Draginja nije uplašena, baš je hrabra i jaka žena. I sada može da se kreće, samo pažljivo, pomoću štaka, i ne sme mnogo da se zamara. Nekad izađe malo ispred zgrade na svež vazduh, a društvo joj uvek prave Jelena ili Sloba kako bi joj pružili pomoć ako zatreba. Baš vode računa o njoj. Slobina majka je uvek ljubazna i nasmejana, već se sprijateljila sa starijim gospođama iz zgrade, pa joj nije dosadno - kaže izvor i dodaje da pevačevu verenicu često vide kako u zgradu ulazi sa rukama punim namirnica:

- Jelena i Sloba ne spavaju uvek sa njom u stanu, ali je gotovo svakodnevno obilaze i donose joj hranu i sve potrepštine. Čini se da je Draginja posebno zavolela snajku, ali i njene sinove koji je obilaze. Često se desi i da pričuva mališane koji je slušaju, razvili su neku posebnu bliskost. Čuju se svakodnevno, Jelena nekad dođe u posetu i bez Slobe, sa punim kesama. Javi se komšijama, jako je prizemna i lepo vaspitana. Vidi se da je posvećena majka, a i svekrva je uvek hvali u razgovoru sa komšijama.

Bonus video: 

 d

Pročitajte još