Žika Jakšić
Printscreen
Miodrag Babalj

printscreen

Miodrag Babalj, Foto: printscreen

Miodrag Babalj Mijo (60) iz Podgorice ostavio je bez teksta Žiku Jakšića kada se prijavio za emisiju "Nikad nije kasno".

"Uvek sam u životu radio šta sam hteo, da li su u pitanju žene, orkestri, poslovi, tako sam hteo i problem sam bio uvek ja", rekao je Mijo, koji se muzikom bavi više od 40 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"U decembru će biti 46 godina kako pevam, kako sam od pevanja zaradio prvi novac, bile su to neke igranke. Meni je otac kupio ozvučenje 73. godine. Mi smo iz Mostara prešli u Podgorici i tu sam pravio prve orkestre. Ja komponujem, pevam, imam oko 8.500 tekstova, oko 2.000 pesama, a od toga sam samo pet prodao", rekao je Mijo u predstavljanju, a onda otkrio zašto nije postao veliko ime.

Sin Darka Lazića će vam izmamiti osmeh! Pevač objavio sliku sa naslednikom, identični su! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 28.10.2019. 13:38 - 28.10.2019. 15:31 Da li liče? Darko Lazić, Foto: Printscreen/Instagram Pevač Darko Lazić postao je otac po drugi put pre četiri meseca, kada je njegova verenica Marina Gagić donela na svet sina Alekseja. Ponosni tata od tada ne skida osmeh sa lica, a često na svom Instagram profilu kači porodične fotografije.

 

 

"Nisam postao veliko ime jer sam bio nemiran", objasnio je Mijo, a Žika Jakšić nije krio oduševljenje što je posle mnogo decenija ponovo sreo svog dobrog prijatelja.

Nikad nije kasno

printscreen

Nikad nije kasno, Foto: printscreen

"Gde si, Mijo, druže stari. Ja i Mija smo 86. godine zajedno bili u Priboju. Noćima smo svirali u dva različita lokala, ali smo danju bili zajedno. Bila su to prelepa druženja i vreme", objasnio je Žika i dodao da je bio glavni frajer.

 

"Pre 33 godine bio je glavni frajer. Na nastup su dolazile samo žene. Mijo izađe na binu, one vrište kao lude", dočarao je Jakšić atmosferu, a onda je obećao da će da kod svoje zubarke sredi Miju da bude stari frajer.

A onda je zapevao "Duge kiše jesenje" i digao celi studio na noge. Žiri u studiju nije mogao da nađe nijednu manu Mijinom pevanju, a i energiji.

Miodrag Babalj

printscreen

Miodrag Babalj, Foto: printscreen

"Dugo sam u studiju i nisam čuo bolje pevanje, nisam video bolju energiju, to je tako fenomenalno", rekao je Saša Ilić.

BONUS VIDEO:

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!