Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Alo!/Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pevač Slobodan Radanović, otkad se razveo od Kristine Kockar, živeo je pravim momačkim životom! Mesecima nakon razvoda mediji su Radanovića spajali sa različitim devojkama, sve dok ga udata Jelena Đuričanin nije potpuno očarala. Iako Sloba tvrdi da se zaljubio i da nijednu devojku nije voleo kao Jelenu, astrolog Dušan Veličković za VIP magazin otkriva hoće li se Radanović smiriti kraj nove devojke ili će i nju brzo ostaviti.

- Sloba Radanović je magnet za žene i njemu je suđeno da bude zavodnik. Kombinacija Blizanac-Devica je pogubna za njega što se tiče ljubavi. Naime, pošto mu je Mars u Ovnu, Sloba ima ludačku energiju, koju negde mora da isprazni kako ne bi totalno poludeo. Tako da vreme koje on provodi u teretani nije samo zbog lepog izgleda i napucanih mišića, nego kako bi se otarasio te ludačke energije koju poseduje - objašnjava astrolog i dodaje da istu, neobuzdanu energiju poseduje i u krevetu.

Sloba Radanović

Screenshot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshot Youtube

- Sloba je lep dečko i devojke ga obožavaju, ali on ima i drugu vrstu magije, on je životinja u krevetu. Naime, on je seksualni predator i uvek mora da ima nekoliko devojaka oko sebe. To ne znači da je neveran, nego jednostavno mora da isprazni svoju energiju. Veza sa dotičnom Jelenom ga jeste promenila i on se zaljubio, ali oni nemaju budućnost. Zapravo, Radanović je želeo da odigra pametno i da smuva stariju devojku koja je zrelija i iskusnija, ali prevario se. On će uskoro to i da shvati kada Jelena počne da ga pritiska pričama čega se sve odrekla kako bi bila sa njim - kaže Veličković i dodaje da će pevač da pobegne glavom bez obzira kada počnu pritisci.

Sloba Radanović

Alo!/Masanori Josida

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Masanori Josida

- Sloba je mlad momak i nema nameru da se skrasi, on je prošao kroz jedan brak i sada još nema u planu da se ženi. Veza sa Jelenom je osuđena na propast, a njega očekuje velika ljubav početkom 2020. godine. Nova godina, osim što će mu doneti sreću u ljubavi, početkom juna doneće mu i hit pesmu koja će ga vinuti u nebesa - rekao je Dušan za VIP.

Komentari (1)

Jana

27.11.2019 18:49

Sloba je slobodan decko i moze da menja cure koliko hoce... ali je i kralj emocije.. puno energije daje i na nastupima