Magla bend
promo
Magla bend

promo

Magla bend, Foto: promo

On ističe da mu nije bitno da li će ovaj duet da zaseni njihov najveći hit „Samo se noćas pojavi“.

PROČITAJTE JOŠ:

- Možda će pesma biti veći hit, možda i neće, ali ono što je najbitnije kod ovog dueta jeste to da smo mi prezadovoljni što smo otpevali kvalitetnu pesmu na koju ćemo svi biti ponosni. Sreća je da su i Natašina i naša energija izuzetne dobre i da smo se skontali na prvu loptu. Atmosfera tokom snimanja pesme, ali i spota bila je fantastična i ja sam ubeđen da se to čuje i vidi - kaže on.

Nataša Bekvalac

Screenshoot Youtube

Nataša Bekvalac, Foto: Screenshoot Youtube

Frontmen benda „Magla“ je u emotivnoj je vezi s Jovanom Jocić, bivšom devojkom Saše Kovačevića. Iako na društvenim mrežama često postavljaju zajedničke fotografije, o intimi za javnost ne želi da govori.

Vladan Savić, Magla bend

Instagram

Vladan Savić, Magla bend, Foto: Instagram

- Ne volim da pričam o privatnom životu, ali moj osmeh govori sve. Veoma sam srećan i mislim da se to vidi, ali to je sve što želim da kažem. To što nas dvoje okačimo poneku zajedničku fotografiju na Instagram, to je od silne želje da podelimo, pre svega sa svojim prijateljima ,sreću koju osećamo, ali pošto sam javna ličnost, to ode uvek daleko - kaže on i otkriva šta sebi želi u Novoj 2019. godini.

- Ono što sebi želim u 2019. dobiću, ja to već sada znam. Postoji nešto što je lepo i što će se, ako bog da zdravlja, desiti naredne godine - bio je misteriozan pevač. Na pitanje da li možda sa svojom devojkom Jovanom čeka dete i da je to ono na šta aludira, nije želeo da odgovori.