Pevač
Screenshoot Youtube
Pevač

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

U muzičkom svetu postoji izraz "one hit wonder", na srpskom jeziku, čudo sa jednim hitom. To su pevači ili grupe koje su, jel'te, imali samo jedan hit, a onda su pali u zaborav. I vrlo često, ta pesma ostaje trajno u srcima i ušima slušalaca. A njihovi izvođači u međuvremenu umru, i niko ne primeti da su zauvek otišli.

PROČITAJTE JOŠ:

ZBOG OVOGA IM SE SMEJE CEO SVET! Tokom predstavljanja sina Megan i Harija, kraljevska porodica napravila OGROMNU GREŠKU! Ovo nije smelo da im se desi...

PRVA SLIKA MALOG PRINCA Megan i Hari pokazali SINA! (FOTO)

ŠAMPANJAC, JASTOZI, ĐAKUZI... Zavirite u luksuznu sobu bolnice u kojoj se porodila Megan Markl! Pamet staje! (FOTO)

 

Na snimku dole imate 10 muzičara koji su bez medijske pompe napustili ovaj svet. Među njima je i Poli Fumana, frotmen grupe OMC, inače sa Novog Zelanda, koji je otpevao (odrepovao?) čuvenu pesmu "How bizzare". Iako je snimljena sada daleke 1995, i dalje se vrti na radiju.

 

Fumana je umro još 2010. Bolovao je od autoimune bolesti slična multipla sklerozi, imao je 40 godina. Imao je petoro dece, piše "Espreso".

Pogledajte ko još od manje ili više poznatih muzičara je preminuo, a da verovatno niste znali. Među njima su i Rob Pilatus iz benda Mili Vanili.