Pevačice
YouTube/printscreen
Pevačice

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Nada Topčagić otkrila nam je da su njeni najveći hitovi bili okarakterisani kao kič i šund, a da se za neke pesme razmatralo i većalo mesecima da li će biti puštene na radio i TV stanicama ili ne.

Folk zvezda je jako ljuta jer ono što danas vidi na malim ekranima spada u kič i šund, a tretira se kao nešto što je IN i što prolazi kod  publike.

Nada Topčagić

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Kada je izašla moja pesma ''Treba mi rame tvoje'' bile su borbe da li će se pustiti ta pesma. Mesecima se većalo da li će ta pesma da bude izdata, ili će biti zabranjena zauvek. Sve te pesme su se oporezovale. Rekli su ovo je šund. Sada idu krilca i ribice gole. Danas je sve puno šunda i niko se ne buni. Niko da kaže, ovo ne mož, ovo je odvratno. Čak se i starije kolege povinuju trendovima samo da bi opstali. Nada to nikada neće uraditi, ali Nada nikada neće nestati jer sam ja brend - priznaje pevačica.

Uporedite Nadin veliki hit sa pesmom "Limunada" koju izvode Emina Jahović i Milica Todorović ili na primer sa hitom "Didule" od Svetlane Cece Ražnatović, shvatićete da se vreme zaista menja...