Ajs Nigrutin
printscreen
 Ajs Nigrutin

printscreen

Ajs Nigrutin, Foto: printscreen

Popularni reper i član grupe "Bad Copy" Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin (41), vratio se na scenu u velikom stilu i svojim singlom "Abu Dhabi" potkačio je novokomponovane izvođače čije numere obiluju autotjunom, a tekstovi nabrajanjem brojnih poznatih marki, luksuza, destinacija, golih žena.

Reper je u nameri da se "sprda" sa trenutnim aktuelnostima na Jutjubu napravio parodiju koja je istog dana ušla u trending. Međutim, iako su Nigrutina skinuli sa trendinga, on se ponovo vratio i to na prvo mesto.

Ajs je u Dubaiju, đuska na jahti, luksuznom automobilu u majici sa natpisom "Đorđo Armani", "Dolče i Gabana", "Guči", a oko njega se uvijaju polugole igračice... baš kao kod novokomponovanih hitova.

PROČITAJTE JOŠ:

Reper je za potrebe pesme koja je postala hit kako na Jutjubu, tako i na društvenim mrežama, sebi nadenuo umetničko ime - Ajs Niguči.

"Abu Dhabi" je iznenadio sve, a pozitivne reakcije i urnebesni komentari pljušte na sve strane.

Marija Šerifović objavila fotku u lepršavoj, cvetnoj haljinici! Pozirala, pa poslala PORUKU SVIMA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 14:20 Iznenadila. Marija Šerifović, Foto: Vladimir Marković/Alo! Pop pevačica Marija Šerifović već godinama unazad ne odstupa od svog prepoznatljivog modnog stila u koji ne spadaju suknje, haljine, visoke potpetice i sve one stvari za kojima dame, naročito one koje se bave javnim poslom, lude.

"Kakav kvalitetan golden shower po novokomponovanoj srpskoj muzici", "Koliko debila i balavaca u komentarima ne kapira da je ovo sarkazam i ismejavanje sutotjun "pevača"", "Sve pesme Raste, Jale i Bube u jednoj", "Ajsa na Evroviziju da vadi prosek", "Sad mi je nekako lakše, bravo Ajs osećam se kao da smo obnovili Dušanovo carstvo"... neki su od komentara.

Ako niste videli, pogledajte spot za pesmu "Abu Dhabi":

 BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku