Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus
Nenad Vujanović/Alo!
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi pevač nema vremena za medeni mesec, jer je u dogovoru sa svojom suprugom Katarinom odlučio da promoviše novu pesmu koja nosi simboličan naziv "Dolazi naše vreme". Ovo je prva balada u njegovoj karijeri i Perućica poručuje da je veoma ponosan na nju.

"Moja Katarina se zaljubila u ovu baladu i zato sam odlučio da je snimim. Njena želja je bila da je objavim bas sada, kada smo stali na ludi kamen. A ja sam tu da ispunim svaku njenu želju", kaže Perućica.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

On objašnjava zbog čega nisu otputovali na medeni mesec.

"Na žalost ili na sreću moj raspored je bio prebukiran mesecima unapred i nisam mogao da otkazujem nastupe koji su dogovoreni jos pre šest meseci, godinu dana. Ja sam profesionalac i nikada iz privatnih razloga ne zapostavljam svoju pubilku. Zato sam odlučio da sada odradim sve svirke koje su mi menadžeri zakazali, da ispromovišem ovu pesmu koja je moj poklon Kaći, a na medeni mesec ćemo ići početkom 2020. godine", poručuje Perućica.

Pevač kaže da će putovati na neku egzotičnu destinaciju:

"Još ne znamo gde ćemo tačno otputovati, ali se razmišljamo između Maldiva, Tajlanda i Zanzibara. Ma gde da odemo, biće nam prelepo jer najviše volimo kada smo zajedno."

BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!