Goga Sekulić
E-Stock/Ivan Dobričić
Goga Sekulić

E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ:

Na estradi nastala je opšta panika nakon što se pronela priča da je eksplodirala bomba u dvorištu njihovih koleginica. Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koju je ovaj stravičan napad šokirao, prenosi Srpski telegraf.

"Cela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maje Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao da uradi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga", otkriva Sekulićeva za Srpski telegraf i dodaje da je najvažnije što je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.

"Koliko sam čula od kolega, Maja je dobro i to je najvažnije. Sve se drugo da popraviti, najvažnije je da niko nije povređen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pevači u današnje vreme nisu zaštićeni", završila je Goga.

Goga Sekulić

Printscreen

Foto: Printscreen

Juče je u medijima isplivala informacija da je nepoznati napadač u gluvo doba noći bacio bombu u dvorište vila u kojima, pored dvadesetak stanara, žive i pevačice Maja i Jelena. Policija je na lice mesta izašla na poziv građana nakon prijave da je u dvorište bačena eksplozivna naprava koja je oštetila fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da je došao motorom, a ceo izveštaj policija je prosledila tužilaštvu. Uzeti su otisci sa lica mesta, kao i tragovi eksplozivne naprave, a saslušani su i svedoci kako bi se ovaj napad rasvetlio.

Jelena Karleuša se juče oglasila i rekla da na njenu kuću nije bačena bomba, ali Maja se i dalje nije oglašavala.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Podsećanja radi, prve komšinice već dve godine nisu u dobrim odnosima nakon što je Maja izjavila da je Svetlana Ceca Ražnatović majka nacije, što joj je JK silno zamerila.

Komentari (2)

malacrnka

18.07.2019 12:34

Sta ce Goga. Jos da im postave policajce da ih 24 sata dnevno cuvaju. A drzavi ne placaju ni centa poreza, iako ne znaju sta ce od para. Crni narod sve placa. Sad treba drzava da se angazuje da cuva nepismene pevaljke.

Vlada

18.07.2019 14:02

J.Karleusa zivi u stanu, u zgradi.