Tanja Savić
YouTube/printscreen
Tanja Savić

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Pevačica mesecima nije uspela da vidi sinove, a kako tvrdi, suprug Dušan joj više ne dozvoljava ni da ih čuje putem telefona. Prema njenim rečima, poručio joj je da će s njima da se vrati u Beograd samo ukoliko ona odustane od razvoda.

Tanja Savić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Ucenjuje me decom. Doveo bi ih u Srbiju ako ću da se pomirim sa njim. U protivnom, neće da dođe s njima. Zaista sam zabrinuta, ali ne odustajem od borbe za svoju decu. Najveću snagu mi daje njihova ljubav, to me drži - priča pevačica, i dodaje da joj pored razdvojenosti teško pada i to što sinove više ne može da čuje:

- Sve ovo traje baš dugo. Dušan mi ne da da čujem decu, pokušavam i na fiksni da zovem, međutim, niko mi se ne javlja. Blokirana sam i dalje i na babinom i na tatinom telefonu, tako da sam stvarno očajna i ne znam šta da radim. Nažalost, moram da pozivam njegov broj jer deci nikako nije želeo da kupi telefon da ne bi imala komunikaciju sa mnom. Znači, sve je još uvek pod njegovom kontrolom, od njega isključivo zavisi hoće li se sažaliti i dati da ih čujem. Sem što ide ovaj sudski postupak, sve je jako sporo.

Tanja kaže i da je planirala da ode u Australiju, ali da je otkazan avionski polazak, te da traži novo rešenje.

- Aviona nema, otkazali su taj let koji treba da bude u oktobru, tražim novi. Zasada se za decu borim preko suda i nadam se pravdi - kaže ona, i tvrdi da nikada nije mogla da zamisli da će joj Dušan oteti decu.

Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Nikada nisam mogla ni da zamislim da bi mi to ponovo uradio, jer sam potrčala za decom kada se to dogodilo prvi put. Znao je da samo tako može ponovo da me vrati u svoj život, ucenjujući me decom - priča Tanja, i dodaje da joj jedino preostaje da bude jaka:

- Ono što ponavljam sebi je to da moram da ostanem jaka i da pre svega volim sebe, jer da sam sebe stavljala na prvo mesto, ovo mi se nikada ne bi dogodilo. Tako da sam u ovom periodu od kad sam sama dosta toga i naučila o sebi.

On je u kazinu dok baka čuva decu.

Na snimku do kojeg smo došli u posed je Tajin suprug Dušan u noćnom provodu, a pevačica kaže da brine ko u tim trenucima pazi njihove naslednike:

- Nisam baš začuđena tim video-snimkom, zato što sam očekivala da će se tako ponašati, to jest, imala sam i neke dojave da je on izlazio, pio, čak i da je išao u kazino... Viđen je po kazinima mnogo puta. Ostavljao je decu kod kuće s bakom, vraćao se natrag u šest ujutru, pa bi spavao ceo dan. Meni bi pričao drugu priču, kako je on brižan otac, vodi decu na boks i tako dalje. Sve to je baka radila, vodila decu na treninge na plus 32 stepena, i to autobusom. On nije imao vremena ni da ih odveze kolima. Ne znam stvarno šta taj čovek radi. Uostalom, to mene uopšte ne treba da zanima. Mene samo deca zanimaju, zanima me ko se brine o njima, kako su.

Pročitajte još: