Andreana Čekić
Screenshot Instagram
Andreana Čekić

E-stock/Časlav Vukojičić

Andreana Čekić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gde se trenutno nalaze na pevačicinoj turneji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Perje među verenicima je letelo prošle nedelje ispred jednog kluba naočigled brojnih prolaznika. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačicin izabranik je bio toliko drzak prema njoj da su članovi benda i organizatori morali da intervenišu i da ih razdvoje.

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani poneo nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je kurcšlus. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli.

Andreana Čekić i Marko Milošević

Screenshoot Instagram

Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - priča naš sagovornik koji se zadesio na istom mestu.

Prema njegovim rečima, Milošević je pljunuo u lice pevačicu i pocepao joj majicu.

- Vikao je: „Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao.“ Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kaže naš sagovornik.

Andreana Čekić

Printscreen

Andreana Čekić, Foto: Printscreen

Međutim, dan posle incidenta Marko je shvatio svoju grešku, pa je sa aerodroma molio verenicu da mu oprosti.

- Čist bezobrazluk. Nije želeo da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži poslednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - završava naš sagovornik.

Andreana Čekić

Screenshot Instagram

Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Andreana nije bila dostupna za komentar.

Andreana i njen verenik Marko Milošević i dalje su zakonski u braku, on s Marinom Milošević, s kojom ima ćerku, a ona s klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Iako su podneli dokumenta za razvod, njihovi brakovi još nisu razvedeni. Markova žena oglasila se u medijima i rekla da je pevačica „otimačica muževa“.

 

Andreana Čekić

Promo

Andreana Čekić, Foto: Promo

Inače, ovo nije prvi put da se Andreana i njen vernik posvađaju na krv i nož. Podsetimo, njih dvoje su se letos potukli u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda ona morala da otkaže nastup u diskoteci u Budvi, gde je trebalo da peva. Sukob zvezde „Granda“ i njenog izabranika bio je toliko žustar da je osoblje hotela moralo da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, stakla je bilo na sve strane, a vika i dreka čuli su se sve do ulice. Tokom tuče, Andreana se slučajno posekla po nozi i morala je da potraži pomoć lekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali.

Pogledajte BONUS video:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!