Elena i Jugoslav Karić
Instagram/elena.karamankaric
Elena i Jugoslav Karić

Instagram/elena.karamankaric

Elena i Jugoslav Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Elena i Jugoslav Karić pre nekoliko meseci rešili su da stave da tačku na svoj brak,

Pored toga što se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom razvoda, Jugoslav, sada već bivši suprug Elene Karić, iznenadio je Instagram storijem i porukom u kasne satae na svom nalogu. 

Jugoslav Karić

printscreen

Jugoslav Karić, Foto: printscreen

- Sanjaću snove duboke kao najdublje more... Pune života i mašte... Fatalne i vlažne... Ako se budeš noćas budila... Znaj! To je od mog ludila.... Pitaš se kako sam kad nisam tu... Posteljina skroz vlažna, jer osećaš koliko si mi važna... - napisao je Jugoslav, a mnogi se pitaju da li su ovi stihovi posvećeni upravo njegovoj bivšoj supruzi.

Elena Karaman Karić doskoro je živela bez struje, u mrklom mraku u svom luksuznom domu na Kosmaju, a kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, dizajnerka enterijera ovih dana ponovo se navikava na tekovine 19. veka!

Drugim rečima, njen suprug Jugoslav Karić nedavno je platio sve zaostale dugove za struju koje je, u svom nemarnom odnosu prema materijalnom svetu, napravila njegova supruga Elena, saznaje "Alo!".

BONUS VIDEO:

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak popularnom paru, Jugoslav se žestoko naljutio na svoju suprugu kada je saznao da je mesecima živela bez struje, tim pre što u istom domu dizajnerka živi sa njihovim zajedničkim sinom Simonom, ali i sa sinovima Matijom i Lukom, koje je dobila iz prethodnih brakova.

Pročitajte još