Ognjen Amidžić
Promo
Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Ami G Show“ očekuje vas i ovog utorka uživo od 22 časa na TV Pink. Kao što ste navikli kroz dosadašnjih 13. sezona, Ognjen Amidžić ugostiće aktuelnu ekipu – pevače Editu Aradinović, Marinu Visković, Nikolu Rokvića, „Leksington“ bend, harmonikaša Acu Sofronijevića i voditeljku Dušicu Jakovljević.

Uprkos nepovoljnoj situaciji u pevačkoj branši zbog koronavirusa, Edita Aradinović se potrudila da svoje obožavaoce obraduje novim pesmama, a poslednja u nizu je numera pod nazivom „Ja sam tvoj dom“, koja za nedelju dana ima već više od 1.000.000 pregleda na Jutjubu. Osim što će u emisiji „Ami G Show“ govoriti o karijeri i daljim planovima uzevši u obzir situaciju sa Kovidom 19, Edita če govoriti i o odnosu sa sestrom Indirom Indi Aradinović, koji je do skoro bio poljuljan, ali i o prvatnom životu i dečku sa kojim ju je uhvatila ekipa emisija „Paparazzo lov“.

Ognjen Amidžić

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

Marina Visković ne krije koliko je ova 2020. godina bila loša, u svakom smislu – i na poslovnom i na privatnom planu. Popularna pevačica je nedavno u intervjuu izjavila kako je nastupala samo početkom godine, dok još nije proglašna pandemija koronavirusa, a iako od tada nije nastupala, Marina je poklonila publici novu pesmu „Ljubi me tu“, koja je naišla na odličan odziv. Osim o karijeri, koja je čini se kao i svim pevačima na pauzi, Marina će sa Ognjenom razgovarati o ljubavnom životu i tome koliko je teško ući u novu nakon raskida dugogodišnje veze, ali i da li su prava prijateljstva na estradi moguća, ako se uzme u obzir da su njene najbolje prijateljice upravo Ilda Šaulić, Dajana Paunović, Marina Tadić, ali i Edita, koja će sa njom biti u studiju.

Posle duže pauze, Nikola Rokvić gostovaće kod Ognjena. O svim novitetima u životu, braku sa Bojanom koji važi za jedan od najskladnijih na estradi, ćerki Leoni, ali i kad publika može da očekuje nešto novo od njega, Nikola će govoriti sutra uveče na TV Pink. Bojan Vasković, frontmen „Leksington“ benda, pridružiće se ekipi u studiju emisije „Ami G Show“. Osim što nema nastupa, Bojanu je pandemija koronavirusa odnela dva dobra prijatelja – menadžera Bora Lalevića i Bojana Zlatanovića Tokana iz „Amadeus“ benda. O ovim teškim trenucima u svakom smislu, Bojan će govoriti u emisiji „Ami G Show“, ali će pričati i o onim lepšim – skladnom porodičnom životu sa suprugom Aleksandrom i njihovo dvoje dece, ali i budućim planovima za „Leksington“ bend.

Teodora Džehverović - Amidži šou, Ognjen Amidžić

Pink printsc

Foto:Eon printscreen

Dušica Jakovljević jedno je od zaštitnih lica ružičaste televizije, a kako se sa svojim pratiocima na Instagramu našalila da izlazi iz frižidera, ovog utorka stiže i u „Ami G Show“. O odluvci da se podvgne estetskoj operaciji grudi, o izazovima u radu na najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima „Zadruga“, ali i privatnom životu, harizmatična voditeljka pričaće kod Ognjena u emisiji. Za dobru atmosferu u studiju biće zadužen čuveni harmonikaš Aca Sofronijević. Očekuju vas i dobro poznate igrice i izazovi, zato ne propustite novo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 1. decembra uživo od 22 časa na TV Pink!

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: