Jelena Karleuša i Duško Tošić
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

 

Luksuzna kuća na Dedinju, vredna 2,5 miliona evra, pripašće pevačici i njihovoj deci Atini i Niki, a takođe će i mesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvek aktuelne supruge očekuje jeste da ne okleva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, piše "Kurir".

- Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što pre okonča. Svestan je da ćerke Atina i Nika ne smeju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom predlogu, on će Jeleni davati 3.000 mesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, letovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba - priča izvor blizak fudbaleru.

Jelena Karleuša

E stock

Jelena Karleuša , Foto: E stock

Što se tiče podele imovine, Tošić ni tu nema nameru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti nakon razvoda.

 

- Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o deci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona evra. Osim toga, ona će zadržati i džip, vredan oko 50.000 evra, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina deli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što pre i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata - dodao je izvor.

Jelena Karleuša

Screenshot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Instagram