Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

1. Vladan Lukić

Na početku karijere Ceca je navodno bila u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina, piše espreso.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

2. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije, navodi ovaj portal.

3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. 

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

EPA

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

4. Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu". Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Vladimir Vuksanović

Instagram/vladavuks

Vladimir Vuksanović, Foto: Instagram/vladavuks

5. Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Vladimir Cvetković Cvele

Fejsbuk

Vladimir Cvetković Cvele, Foto: Fejsbuk

6. Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

Aleksandar Jovović

printscreen

Aleksandar Jovović, Foto: printscreen

7. Aleksandar Jovović

Ceca i Aleksandar su se upoznali na snimanju spota za pesmu  "Dobro sam prošla", te se tada u medijima pisalo da je folk diva u vezi sa mladim manekenom. 

Komentari (5)

Deda Đoka

03.12.2018 13:37

A gde je na tom spisku Andrej Kulundžić?

Astrid

03.12.2018 16:28

@Deda Đoka - I Siniša Mihajlović.

I mnogi drugi

03.12.2018 17:17

@Deda Đoka - A Petar Kapisoda?

vlajko

03.12.2018 14:01

Lepota,slava,bogatstvo a nesreca u dusi.Na zalost.Nasuprot obicnim ljudima koji nisu ni lepi ni bogati ni slavni a imaju SRECU.Sta je vrednije?Gledajte Korene.

tuzna prica

04.12.2018 18:41

Najveca ljubav bio joj je Haro, ali je Arkan to prekinuo, posle cega je morala da se uda za njega. I tada je pocela njena lazna bajka za javnost. A u dusi kako joj je, to zna samo ona...