Kija Kockar
Screenshot
Kija Kockar

Screenshot

Foto: Screenshot

Brojni skandali u svetu javnih ličnosti obeležili su 2019. godinu, a o nekima se neprestano pričalo nedeljama, pa čak i mesecima.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, u julu 2019. našao se u centru afere "Reket", koja nije uzdrmala samo Makedoniju, već ceo region. On je navodno tražio osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbedio da se sudski postupak protiv biznismena Jordana Orce Kamčeva obustavi. 

Boki 13 se i dalje nalazi u pritvoru.

Boki 13

printscreen

Foto: printscreen

U septembru, fitnes instruktorka Marija Savić Srećković uhvaćena je kako vara supruga, glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu.

Marija je uslikana kako u kafiću razmenjuje nežnosti sa starijim muškarcem.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla nam je Marija tim povodom.

Marija Srećković Savić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pre pet godina u javnosti su se, podsetimo, pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure na kojima se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, na šta je Marija aludirala u svojoj izjavi.

Glumac je aferu svoje supruge odbijao da komentariše.

Aleksandar Kubura

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

U oktobru je izbio veliki skandal kada je na TV "Hepi", u programu uživo, emitovano kako prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića. Produkcija rijalitija i čelnici "Hepija" pokušali su da se opravdaju, te su naveli da je navodno sve bilo namešteno i da je bila u pitanju simulacija odnosa i gluma zarad šoua.

Uroš Anđelić

Printscreen

Foto: Printscreen

Nekoliko dana kasnije, Kija je napala Slobu nožem. Kija je, naime, nakon jednog događaja na kome su oboje bili, u ranim jutarnjim satima upala u Slobin stan i pitala ga da li je voli.

Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela veliki kuhinjski nož i probala da ga probode u stomak.

Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Pevač je slučaj prijavio policiji, a nakon toga su oboje negirali da se incident dogodilo.