estrada
printscreen
estrada

printscreen

Foto: printscreen

Više od 60 posto zarade pevači ulažu u nove pesme, spotove, marketing i druge rashode, a ponekad je taj procenat i znatno veći. Zato se dešava da čak i neke velike zvezde grcaju u dugovima i kreditima godinama.

Aca Lukas

Printskrin

Foto: Printskrin

Njoj su novac dugovali i drugi pevači.

Marina Tucaković

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Dara Bubamara je na tom spisku i to za pesme sa albuma "Delete" iz 2013. za koje je Marini dugovala 10.000 evra, sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara, u svom maniru, na prost način isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći deo duga.

Dara Bubamara Radojka

Alo!/ilustracija

Foto: Alo!/ilustracija

Darko Lazić takođe ne ume s parama. U trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću 2018. bio je navodno dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj s kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama.

Darko Lazić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Nataša Bekvalac pre više od pet godina napravila je dužu pauzu, posle čega se jedva vratila na scenu jer navodno nije imala novca da plati nove pesme.

Nataša Bekvalac

E-stock

Foto: E-stock

- Moj kum Alen napisao je pesmu "Original", a ja u tom trenutku nisam imala novca da je snimim. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: "Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis."Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu - rekla je ona za medije.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: