Lepa Brena
Nenad Vujanović/Alo!
Lepa Brena

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Lepa Brena od trenutka kada je kročila na scenu napravila je pravi bum na estradi! Imala je brojne fanove, ali je bilo i onih koji su je smatrali ne naročito pametnom.

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!

 

Čuveni srpski pisac, pesnik i novinar Duško Radović je bio jedan od tih ljudi, kako je otkriveno u dokumentarnom filmu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha”.

Radio-voditelj Marko Janković u pomenutom dokumentarnom filmu je otkrio kako je izgledao Brenin prvi susret sa Duškom Radovićem i kako je proteklo njihovo upoznavanje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) дана 24. Јун 2018. у 1:52 PDT

 

Naime, Duško je insistirao da se upozna sa Brenom, pa ih je Janković upoznao: 

- Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom.Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko i dodao:

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović", a Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam Beograde, dobro jutro”.

Lepa Brena

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Duško je ostao fasciniran time što Lepa Brena poznaje njegov rad, pa je izgovorio nešto neverovatno:

- Ja sam došao vama da se izvinim, jer sam ja mislio da ste vi glupi - rekao je izgovorio je Duško Radović.

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - govorio je Marko Janković u dokumentarnom filmu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha”.

PROČITAJTE JOŠ:

Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!