Žika Nikolić
Rajko Ristić/Alo!
Žika Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Žika Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

U javnosti nikada nije želeo da priča o prvom braku. Ali zato o svojoj sadašnjoj supruzi Zorani Nedić voditelj i te kako voli da priča. Naime, 22.jula.1988 godine na železničkoj stanici dok je čekao tramvaj za Kalemegda upoznao je Zoricu i odmah započeo zajednički život sa njom. Slučajnost je uzrokovala time da se upoznaju njih dvoje, pošto je Zorana pre toga propustila tramvaj za Novi Beograd. Opisao je u jednom intervju Žika.

"Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio "Poselo" , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana", prisetio se Nikolić.

Žika Nikolić sa suprugom

Masanori Jošida/Alo!

Žika Nikolić sa suprugom, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sedam godina kasnije na isti dan su se venčali i već dvadeset tri godine su u braku. O braku je uvek davao klasične savete i citirao da iz svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Njegova supruga čitavog života se bavi ekonomijom. Na javnim događajima se ne pojavljuje sa Žikom, već smatra da je to njegov teritoraija i da njoj nije mesto na javnim dešavanjima.

On ne krije da je ponosan na ženu i veruje da u njihovom slučaju važi ono da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.

"Da je Zorana krenula nekim drugim putem, možda bi bila uspešnija od mene. Na primer, da se bacila na ekonomiju, možda bi postigla i više. Živeti uz nekoga ko stalno privlači pažnju je za svaku pohvalu. Mi retko kada imamo priliku da budemo sami kada izađemo, tako da je to dosta stresno. Ja to izdržavam, ali ipak bih voleo da uspostavim neki balans. Na primer, obožavam da putujem autobusom i da se družim i pričam sa ljudima, ali ne volim kada me spopadaju sa nesuvislim stvarima. Jednostavno, baš tada svi imaju nešto da vam kažu, a čovek poželi da ima malo privatnosti sa ženom. Kada negde odemo, ne mogu njoj da posvetim pažnju koliko zaslužuje i to mi ponekad zasmeta", iskren je bio voditelj.

Komentari (1)

ja

08.11.2018 09:58

da ovo nismo znali život bi zaista bio glup