Tijana Dapčević
Dejan Briza
Tijana Dapčević

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Tijana Dapčević je svog supruga Milana srela na košarkaškoj utakmici u Somboru, a posle samo četiri dana zabavljanja otpočeli su zajednički život.

Venčali su se 28. aprila 2001. godine, a jednom prilikom je Tijana na društvenim mrežama objasnila kako je upoznala svog supruga:

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom - poručila je Tijana svojevremeno na društvenim mrežama.

Tijana Dapčević

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pre mnogo godina, suprug Tijane Dapčević, Milan, uhvaćen je u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom. Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome. 

2015. godine se pojavila vest da se Tijana razvodi. Nekoliko dana je provela van njihove kuće kako bi sredila misli i shvatila da ne može bez supruga. Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju.

Tijana Dapčević

Instagram

Foto: Instagram