Tamara Đurić
Screenshot Youtube
Tamara Đurić, zadruga 3

G. Todorović/Alo!

Tamara Đurić, zadruga 3, Foto: G. Todorović/Alo!

Tamara Đurić je iskoristila svoju popularnost pa je jedno vreme bila željno viđen gost u velikom broju emisija jer je njeno prisustvo nesumnjivo doprinosila gledanosti.

Tamara je pristalica plastične hirurgije, što nikad nije krila, ali je jedan nepromišljeni potez mogao koštati života. Naime Tamara se odlučila da ugradi implante u zadnjicu ali se operacija iskomplikovala pa je jedno vreme bila hospitalizovana. Nakon što je preživela najgori period u svom životu odlučila je i to da podeli sa javnošću kako bi upozorila mlade devojke. Tom prilikom prvi put u javnosti smo videli njenu rođenu sestru koja joj je pružila nesebičnu podršku.

Aleksandra Đurić poznatija kao Acka je mlađa Tamarina sestra i neodoljivo podseća na nju. Izuzetno su vezane ali razdvojene s obzirom na to da za razliku od Tamare, Aleksandra još živi sa roditeljima u Smederevskoj Palanci.

Aleksandra Đurić

Screenshot

Aleksandra Đurić, Foto: Screenshot

Nije zainteresovana za javno eksponiranje ali kada je lepota u pitanju ni malo ne zaostaje za starijom sestrom i bez sumnje bi napravila ozbiljnu karijeru. Aleksandra je u emisiji kod Rade Radenović priznala da je i ona posećivala plastičara, međutim Đurićeva je bila umerena u tome, za razliku od svoje sestre!