Severina
Instagram/printscreen
Severina

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Pevačica ima dve sestre koje se ne eksponiraju u javnosti. Zdenka Žunić živi u Hrvatskoj, dok Marijana Vučković Popović živi u Beogradu.

Zdenka kaže da pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina Igora Kojića. Zdenka očigledno još nije prebolela što Seve za muža nije izabrala Hrvata, pa svojim izjavama nastavlja da podgreva antisrpsku histeriju. Pevačicinoj sestri ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. U razgovor se odmah umešao njen suprug.

“Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više”, rekao je ljutito Zdravko.

Severina Igor Kojić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Seve je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt. Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na venčanje sa lgorom 2015. godine. “Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Hrvatica je pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom “zaplakati kao što je plakao Vukovar”.

Igor i Severina Kojić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

“Lepo nam je pokojna baba govorila: “Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose.” Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo!”, pričala je tada Zdenka .

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (9)

branka met

15.11.2020 12:55

Nešto između sestara debelo ne valja. Ipak, mržnja prema Srbima dovoljan je razlog da se Zdenka i njen suprug oglase u medijima i dobiju aplauze podrške istih srbomrzaca kao što su oni. Samo, nisu dosledni. Druga sestra koja živi u Beogradu i čini mi se udata za Srbina nije predmet mržnje. Očigledno Zdenka ima debeo razlog zbog kojeg ne razgovara sa Severinom, a u Hrvata uvek pali obrazloženje mržnja prema Srbinu i Srbiji. Ja to ne razumem i smatram moralnim i intelektualnim defektom.

Nada

15.11.2020 13:00

A mi Srbi kazemo " ne veruj Hrvatu ni kao brati ". Ljubomora je bolest kojoj nema leka !

Svetlana

15.11.2020 13:51

Cuj mozes da mislis nevoli srbe pa nevole ni srbi nju

ГОКСИ

15.11.2020 14:32

Вучковићи су хрвати. Када би се зезали.?

RC

15.11.2020 15:39

Vučkovići su srpska porodica iz Dalmacije. Kompleks je neizlečiva bolest.

lili

15.11.2020 16:21

Ne poklapaju se tu mnoge kockice! Još jedna sestra živi u Beogradu, paaaa....ništa...čini mi se da muž te njene sestre, ima veliki uticaj na sve ili l ovo. Hrvat koji je "zagrižen" mržnjom prema Srbima, i to poprilično. Užas! Dekadentnost u svakom smislu...

Zoran52

15.11.2020 17:01

Pa ovo je kompleks polunacije, Vučkovići i Žunići su čisti Srbi, znači pokatoličeni srbi zato toliko i mrze.

maks

15.11.2020 18:07

Zato se ta štracetina i prebacila u srbiju i uglavnom tamo među nepismenom opančarskom nižom rasom "žari i pali", jer su je se u Hrvatskoj SVI odrekli. Eto i rođena sestra.I tu sve priče prestaju. A srpčad se lako zapali na SVE što ima veze sa Hrvatskom Dokaza koliko hočeš svaki dan...sretno joj bilo. Ovdje NIJE dobrodošla..Ali to če TEK otkriti.

eto

16.11.2020 11:23

nema veze za koga je udata, ali i te kako ima veze imovina oko koje se spori doticna dama. Ali zasto to treba nas da zanima, zasto je bitna tamo neka anonimna hrvatica i cime je ista zasluzila da se vrlo cesto spominje kod nas?