Edita Aradinović, Jelena Karleuša
Printscreen
Edita Aradinović, Jelena Karleuša

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu i iskreno da vam kažem, po*izdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip-hop izvođača i sličnih, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalizma. Drogiraju se samo primitivci i glupače bez sveti - napisala je JK na svom Instagram profilu, aludirajući na Editinu novu pesmu „Životinje“, koja je za samo nekoliko dana bila prva na trendingu „jutjuba“, a kako naš izvor tvrdi, Karleušin bes eskalirao je posle saznanja da Ognjen Vranješ već mesecima na sve načine pokušava da dođe do Edite.

- Edita oduvek važi za miljenicu sportista, a u poslednjih nekoliko godina gotovo da nema fudbalera koji joj se nije udvarao. Ne čudi što je pre nekoliko meseci i Vranješ bacio oko na Editu i odlučio da joj se po svaku cenu približi. Nema tog prijatelja preko kog nije pokušao da sazna da li ima šanse kod Edite i trudio se da joj privuče pažnju. Tako je do Jelene i došla priča da je njen bivši ljubavnik potpuno lud za Editom. Nije mogla da dođe sebi od besa - priča izvor i otkriva da je Jeleninom nervnom slomu doprinelo i to što se pre nekoliko godina i njen suprug Duško raspitivao za Aradinovićevu.

Duško Tošić

M.Jošida

Duško Tošić , Foto: M.Jošida

- Da stvar bude gora, Jelena je već gajila animozitet prema Editi jer je pre nekoliko godina saznala da se Duško raspituje za nju. Našla je poruke koje je razmenio u s ostalim fudbalerima u kojima piše kako mu je Edita najbolja riba na estradi i da je uživo još lepša nego na ekranu. Kada je našla te poruke, napravila je haos i zapretila je mužu da će mu napraviti pakao od života ako ikada bude otišao na njen nastup i tu se završila svaka priča. Kada je saznala da je i Vranješ odlepio za Editom, ta kap je prelila čašu - kaže izvor koji navodi da je Karleuša skinula objavu čim su fanovi počeli da je podsećaju na sve tekstove i spotove u kojima prva propagira lake droge i nelegalne stvari.

- JK je, kao i uvek, vodio bes i uopšte nije razmislila šta će da napiše samo da ponizi mlađu koleginicu. To je uradila nepromišljeno i čim su krenuli da je napadaju na Tviteru i na Instagramu, skinula je objavu. Shvatila je da je sama sebi uskočila u usta i brže-bolje je obrisala objavu - zaključuje izvor za „Alo!“. 

Karleuša ima OPASAN ZDRAVSTVENI PROBLEM?! Zbog OVOGA ne sme da diže ništa teže od 3 kg!

AUTOR: Svet/A.K. DATUM I VREME: 26.07.2019. 10:16 "Nije isključeno da JK napravi i pauzu u poslu kako bi se posvetila svom zdravlju", otkriva Jelenin prijatelj. Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram Otkako su joj lekari dijagnostikovali problem s vratnim pršljenovima, Jelena Karleuša ne sme da podiže ništa teško, čak ni kese iz prodavnice.

Karli, baci džoint iz ruke!

Loše utičeš na omladinu! Kada je Karleuša isprozivala mlađu koleginicu, zaboravila je da pre nekoliko godina uoči koncerta u Roterdamu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako skoro gola puši džoint u sobi hotela! Sudeći po tome, Karli ili ima slabo pamćenje ili misli da ga svi sem nje imaju.

Jelena Karleuša

Printscreen

Foto: Printscreen

JK opet pljuje, pa liže!

- Nikada nisam izjavila da je Edita narkomanka bez mozga, ta devojka mi je vrlo draga. Kada je reč o spornoj pesmi, nisam znala da je ona peva - napisala je Karleuša i još jednom pokazala da je maher u tome da pljuje, pa liže.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom