Tijana Milentijević žena od sultana
Alo!/Masanori Jošida
Tijana Milentijević žena od sultana

Alo!/Masanori Jošida

Tijana Milentijević žena od sultana, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Tijana Milentijević, poznata po pesmi "Žena od sultana", pretrpela je nasilje od dečka M. K., kako saznajemo, zbog njegove ljubomore. Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, saznajemo od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, kaže jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gde ju je polivao hladnom vodom.

Uplašena pevačica je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Tijana Em
Tijana Em, Foto: prinstcreen/instagram/

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako govore pevačicini prijatelji, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Milentijevićeva se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće "Šaran koncept".

- Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju i na podršci. Nadam se da razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - pisalo je u saopštenju. Inače, ovo nije prvi put da su njih dvoje imali okršaj. Pevačica je vezu raskidala i ranije zbog ljubomore svog dečka, ali mu se na kraju uvek vraćala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

NE MOŽE BEZ NJEGA Voditeljka Dragana Kosjerina prizorom oduševila sve, verenik je ljubi dok se ona topi u njegovom zagrljaju (FOTO/VIDEO)

ONA NE ZNA ZA KRIZU! Olja Karleuša gradi apartmane na Kopaoniku, ali to nije jedini biznis kojim se pevačica bavi (VIDEO)

UŽIVA U BEOGRADU NA VODI Viki objavila snimak iz okićenog luksuznog stana koji je sve oduševio! (FOTO/VIDEO)