Momir Lukovac
printscreen/facebook

Momir Lukovac (24), crnogorski pevač, tragično je preminuo proteklog utorka, a vest o njegovoj smrti i dalje izaziva nevericu kod njegove porodice i prijatelja, ali i svih koji su ga poznavali.

Sada je otkrivena i njegova poslednja objava na društvenoj mreži Fejsbuk, koja datira još od 15. novembra prošle godine. Momir je tada objavio kaver pesme "Sad je kasno" koju u originalu izvodi Saša Matić.

Podsetimo, drugarica i koleginica pokojnog pevača Krstinja Todorović otkrila je detalje smrti mladog pevača.

- To se desilo sinoć kasno, ta vest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Ceo život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - počela je juče priču Krstinja za domaće medije.

Pevačica je istakla da ništa nije ukazivalo na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je prekjuče, u utorak 20. aprila, bio u studiju gde je snimao pesmu.

- Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

Momir Lukovac sahranjen je danas u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima.