ZA NEVERICU Ovo je novo zanimanje Ave Karabatić!

Avu Karabatić znamo kao starletu, ali ova lepotica tvrdi da je po svojim talentima daleko ispred mnogih devojaka sa javne scene.

Ava Karabatić
Ava Karabatić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Osim što govori strane jezike, piše poeziju i vodi emisije, Ava se bavi i slikarstvom, za koje kaže da je zapravo njena najveća ljubav.

- Dok sam bila devojčica, moj talenat za slikarstvo bio je odlično kamufliran kroz dečju igru. Nisam tome pridavala veliki značaj, ali okolina je primetila da imam neverovatan talenat. Sa nepunih pet godina dobila sam nagradu za slikarsko delo. Bila sam zaista srećna kada god bih počela da slikam, bilo je jasno da je umetnost ono što me zanima - priča Ava, koja ističe da je slikarstvo njen beg od svakodnevnih problema i stresova.

Videla sam šta je Nadežda uradila sa Mikijem, sada neka se uda

Ava Karabatić
Ava Karabatić, Foto: Foto:Privatna arhiva

- Skrivena iza svakodnevnih obaveza, problema i jurnjave, javlja se moja inspiracija. Slikanje je moj način da se izborim sa lošim situacijama. Kada misle da sam u potpunom padu, tada sam najopasnija. Iako kažu da je za slikarstvo potreban mir, meni je potrebno ludilo, a pošto sam svakako luda, imam mogućnost da budem najbolja - objašnjava Karabatićeva.

Kako vredno priprema izložbu, starleta ne može da dočeka reakcije i neskromno najavljuje da njena dela neće biti jeftina.

Nina Radulović pokazala kako izgleda bez šminke, ali svi su gledali u njene grudi!

Ava Karabatić
Ava Karabatić, Foto: Foto:Privatna arhiva

- Još je rano govoriti o cenama mojih slika. Prvo ću pustiti da gledaju i tumače moj rad. Sigurno je da neće biti jeftino jer, po mom mišljenju, jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanje - kroz smeh kaže Ava i objašnjava da u svoja dela i te kako mnogo ulaže.

- Koristim tehniku ulja na platnu, koja dozvoljava najširu paletu boja i veliki okvir za izražavanje. Ulažem u svoja dela, ne samo materijalno, već ogromnu energiju i ljubav, pa zašto da budem skromna - kaže ona za VIP.
Budući da se i njen otac Ivica decenijama bavi slikarstvom, Karabatićeva priznaje da je u njemu našla najveću podršku.

Jovana pobedila Bojanu i otkrila kako bira jaja!

Ava Karabatić
Ava Karabatić, Foto: Foto:Privatna arhuva

- Tata je moja inspiracija, pokretač moje stvaralačke energije. Budući da je vrsni umetnik i dizajner, odličan mi je savetnik. Naučio me je da volim Albrehta Direra, koji je za mene neiscrpna inspiracija, kao i Kloda Monea, koji je neprevaziđen. Zahvalna sam što me je kao roditelj i najbolji prijatelj uvek podržavao i negovao moje talente - zaključuje Ava za VIP magazin. 

Naslovna strana VIP Magazina broj 22
Naslovna strana VIP Magazina broj 22, Foto: Alo.rs

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 10. aprila, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Povezane vesti

 • Korisnik: nenad
  16/04/2018 - 07:34
  u Altamiri su lepse slike
 • Korisnik: TANJA
  15/04/2018 - 23:43
  SVE UZALUD ONA JE IPAK I PREVASHOD SILIKONSKA ISTETOVIRANA STARLETA.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi