NAŠ SUSRET JE BIO SUDBINSKI Ovo je muškarac koji NIKADA nije izneverio Cecu! Među njima postoji posebna HEMIJA! (FOTO)

Prijateljstvo koje traje deset godina

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 U zajedničkom intervjuu Svetlana Ražnatović - Ceca i njen šminker i najbolji prijatelj Dušan Lazić Laza otkrivaju dosad nepoznate detalje njihovog prijateljstva ali i poslovne saradnje.

 Za Cecu se svi otimaju, mnogi bi želeli da budu u njenom timu a samo on uspeva da opstane u istom godinama. Laza je do detalja opisao šta je razlog za to...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on

 -Imao sam sreću da već tokom prve godine rada upoznam dve veoma važne žene u mom životu. Jedna je Ceca, naša najveća muzička zvezda, a druga je Ilda Šaulić, koja mi je sada kuma, a tada je takođe bila na početku karijere - ističe Laza i dodaje:

- Od samog početka smo bili prijatelji. Realan sam čovek i ljudima govorim istinu, a ne ono što žele da čuju - podvlači on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on

 Isto mišljenje ima i Ceca.

-Moj susret sa Lazom je bio sudbinski, a dogodio se davne 2009. Sećam se da sam u to vreme dugo tražila odgovarajućeg šminkera, a onda mi je moj dugogodišnji saradnik, fotograf Miloš Nadaždin rekao da je upoznao čoveka koji će mi se dopasti. Pozvao ga je da dođe na jedno snimanje i sećam se da sam ugledala veoma mladog momka, koji je tek prešao dvadesetu. Kada me je našminkao, shvatila sam da je on osoba kakvu sam dugo tražila - priča Ceca i dodaje da kada radi sa nekim tu mora da postoji hemija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on

 - Svi moji bliski saradnici su mi ujedno i prijatelji, pa tako i Laza. Naše energije poklopile su se još od starta, a da nas intuicija nije prevarila, dokaz je prijateljstvo koje traje punih deset godina - ističe Ceca.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi