KONAČNO PROGOVORILI Ovo je istina o papreno skupoj vili koju grade Džinovići, Melina ne krije da su izgledom svo oduševljeni (VIDEO)

Čist luksuz...

Muku muče sa kilogramima: Haris i Melina
Muku muče sa kilogramima: Haris i Melina, Foto: Rajko Ristić

Melina Džinović, dizajnerka odeće, odlučila je da progovori o vili na Senjaku koju već godinama sa suprugom, folkerom Harisom Džinovićem, gradi.

- Bez obzira na sve naslove koji prate našu kuću koja se gradi dve godine, ne volim da to komentarišem - kazala je na početku, pa potom ipak rekla ponešto.

- Sve što normalni ljudi rade koji prave sebi novi dom, radimo i mi. Svima se dopada prostor, jer smo pravili mesto za sebe i najbolje što možemo. Mislim da ćemo biti veoma srećni tamo - dodala je ona za "Stori", pa otkrila da se sa suprugom konsultuje oko svega.

Haris i Melnina Džinović
Haris i Melnina Džinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Sa suprugom pričam o svemu, od poslovnih poteza, preko lajsni do menija za večeru. Nema tema koje su isključene. Ne znam s kim bih pre pričala o tome nego s čovekom koji mi je životni oslonac i s kojim sam sve napravila proteklih 18 godina. Smatram ga najboljim savetnikom i ostali smo svih ovih godina u takvom bliskom odnosu - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Kako će izgledati preskupa vila Džinovića, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi