Buba Koreli
printscreen
Buba Koreli sa devojkom

Printscreen

Buba Koreli sa devojkom, Foto: Printscreen

Otkako su se Buba Koreli i Jala Brat pojavili na sceni oni ruše predrasude o tome da je nemoguće imati zdravu i skladnu vezu ako ste deo šoubiznisa.

Decenijama smo svedoci toga da su bračne, prijateljske i ljubavne veze između kolega osuđene na propast, ali to nije bio slučaj i sa njima. Buba Corelli i Jala brat su bili onaj retko pozitivni primer, da ukoliko ima ljubavi svi se problemi mogu prevazići.

PROČITAJTE JOŠ:

Reperi Jala Brat i Buba Koreli koji prave hitove za veliki deo estrade i čiji spotovi imaju milionske preglede na YouTube-u, otkrili su jednom prilikom da su u dugim i srećnim vezama.

Buba je sa svojom izabranicom Jasminom čak devet godina, a poznaje je još iz srednjoškolskih dana.

NIKADA NEĆETE POGODITI! Svi znate ko su Džala Brat i Buba Koreli, a ovo su njihova PRAVA IMENA!

AUTOR: A.K. DATUM I VREME: 20.09.2018. 09:12 Buba Koreli i Džala Brat su za kratko vreme postali veoma popularni. Buba Koreli i Džala brat, Foto: Screenshoot Instagram PREOKRET DARKA LAZIĆA I ANE SEVIĆ Bili su pred razvodom, a sad je Darko okrenuo list i sve se promenilo! Srpsko tržište su osvojili brojnim hitovima.

Koliki je Buba romantičar pokazao je i pre nekoliko dana kada je svojoj dragoj čestitao rođendan na divan način, posvetivši joj krajnje emotivnu poruku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on Jan 4, 2019 at 2:59pm PST

 

- Moja smeđooka djevojčice, osmijehu mog lica, ljepoto svakog jutra... Hvala ti za svaki trenutak koji smo proveli skupa, za svaki zagrljaj i bezuslovnu podršku. Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga! Danas je tvoj dan... na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji zivot. Ako imam pravo na jednu zelju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao zivota opipljiv... - napisao je Buba uz Jasmininu fotku na dan njenog rođendana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on Aug 1, 2018 at 3:00pm PDT

 

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)