Ovi poznati parovi će postati roditelji u 2021. godini (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Bebi bum
Bebi bum, Foto: PrntScrn

Uveliko nam je pandemija korona virusa ograničila živote na maksimum i kretanje svela na minimum , ali s druge strane ovo je možda i najbolja prilika da se poradi na natalitetu.

Sudeći po statistici ova i sledeća godina su već urodile plodom.

Kada su poznati u pitanju sva velika takmičenja su otkazana, nije se radilo na nastupima i daskama koje život znače, ali se zato radilo "na drugom planu".

Nekima ova, a nekima sledeća godina biće u znaku beba.

Luna i Marko

Printscreen

Luna i Marko, Foto: Printscreen

Trudnoća o kojoj se najviše pričalo je definitivno ona pevačice Lune Đogani koja čeka svoju prvu bebu sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. Saznali su i pol, u pitanju je devojčica čemu se posebno radovala Luna. Oni su već odabrali i ime ― Mia.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srećko Lisinac (@sreckolisinac_20)

Jedna od najuspešnijih srpskih odbojkašica Stefana Veljković i njen kolega i suprug Srećko Lisinac u februaru mama i tata jednog dečaka.

― Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislim sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim ― izjavila je nedavno sportistkinja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ???????? ????? (@janxnina)

Lepa glumica Nina Janković i ponosna mama malog Vukašina sledeće godine će na svet doneti drugo dete, a njen suprug Mateja Dičić i ona podelili su na Instagramu emotivan trenutak kad su saznali da će dobiti ćerkicu.

Zavetovali se:  Jelisaveta i  Miloš Teodosić

Marko Metlaš

Zavetovali se: Jelisaveta i Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlaš

Ninina koleginica s klase FDU i bliska prijateljica Jelisaveta Orašanin Teodosić i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić već su ponosni roditelji male Petre, a sledeće godine pridružiće im se drugo dete.

karić

Instagram/Printscreen

karić, Foto: Instagram/Printscreen

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Pevačica Danijela Karić i plesač i koreograf Ivan Mileusnić prošle godine su dobili sina Maksima, a već ove saznali da će ponovo postati roditelji! Danijela iz prvog braka već ima sina Filipa i ćerku Moniku.

Jelena Janković

screenshoot/Instagram

Jelena Janković, Foto: screenshoot/Instagram

Jedna od najuspešnijih srpskih teniserki Jelena Janković čuva svoj život daleko od očiju javnosti, pa su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da je ona u vezi s doktorom Brankom Baraćem, s kojim će uskoro dobiti prvo dete!

Mia Borisavljević i Bojan Gujić

Alo!/Masanori Jošida

Mia Borisavljević i Bojan Gujić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Atraktivna pevačica Mia Borisavljević i njen kolega i dugogodišnji emotivni partner Bojan Grujić nedavno su istakli da bi voleli da prošire porodicu i da njihova ćerka Ema ne ostane jedinica, a ta želja će im se ispuniti već u 2021. godini.

― Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet ― priznala je srećna Mia.

Mlada glumica Marina Ćosić sa suprugom Nikolom Mirkovićem čeka prvo dete, a nedavno je otkrila da nije razmažena trudnica i da je veoma aktivna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

― Trudnički dani protiču odlično, nemam osećaj da sam u drugom stanju, radim sve kao i inače, prilično sam aktivna ― ispričala je Marina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: