Poznati
Youtube/Printscreen
Poznati

Youtube/Printscreen

Poznati, Foto: Youtube/Printscreen

Godine koje su za nama obeležili su mnogi skandali, estradna prepucavanja i uvrede, ali samo su neki od umetnika otišli toliko daleko da se potuku na javnom mestu.

Mira Škorić i Vesna Rivas potukle su se početkom dvehiljaditih i to u jednom muzičkom studiju. Uzrok tome bile su Škorićkine prozivke po tabloidima na račun Vesnine debljine.

- Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gde je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: "Je l' to ona lajava pevačica?". Odbrusila sam joj: "Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe". Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je nakvarno udarila otpozadi, počupala me je za kosu! Poludela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom po čelu, prebledela je kao krpa - ispričala je da su ih prisutni jedva razdvojili.

Vesna Rivas

J.I./Alo!

Vesna Rivas, Foto: Alo!

Pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović Indi žestoko su se počupale i pesničile na probi za Grandov festival 2008.godine.

Indi se u to vreme zabavljala sa bivšim verenikom Mine Kostić, pa je do nesuglasica došlo jer je mlađa pevačica provocirala stariju koleginicu. Njih dve su iz čista mira počele da čupaju jedna drugu za kosu, a pali su i šamari. Jedva su ih razdvojilli, a onda su sledećeg dana prve večeri festivala njih dve imale susret iza scene, i malo je falilo da se tamo počupaju. Saša Popović je nakon ovog skandala razmišljao da obe istera iz Grand produkcije, ali to na kraju nije uradio.

Mina Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Mina Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pre nekoliko godina starleta i rijaliti zvezda, Kristina Spremo, fizički je nasrnula na modelsicu Anastasiju Buđić u prestoničkom klubu Sinema.

Članice grupe "Models" na čelu sa Anastasijom Buđić bile su smeštene u centralnom separeu kluba. Kada je krenula iz kluba, Kristina Spremo je morala da prođe pored Anastasijinog stola, i tom prilikom počela je da vređa Anastasiju, nakon čega je i fizički nasrnula na nju. Počele su da čupaju jedna drugu i da se šamaraju, u tuču je uletela i Ružica Veljković kao i pevačica Seksi Sandra. Kosa je letela na sve strane, a obezbeđenje je jedva sprečilo dalji incident.

Tina Ivanović

Screenshoot Youtube

Tina Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Zvezdan Anđić, suprug folk pevačice Tine Ivanović pre nekoliko godina prebio je pevača Peđu D Boya.

Oni su se sreli na televiziji KCN, gde je roker počeo da provocira pevačicu jer je iz druge branše. Nje muž Zvezdan odmah je skočio i dočepao Peđu za vrat. Opalio mu je nekoliko šamara, i bacio preko stola. Tina je plakala da prestane, i on ju je poslušao.