MAJKA JE SVE VREME UZ NJU Ove emotivne reči koje je teško povređena Dea uputila mami, KIDAJU SRCE!

Hrabra voditeljka je posebno vezana za svoju majku

Dea Đurđević sa majkom
Dea Đurđević sa majkom, Foto: Printscreen Instagram

Voditeljka Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA.

Uz nju su čitavu noć, iako izvan šok sobe budući da su posete zabranjene, proveli njen dečko Mladen Mijatović i majka Nena. Poznato je da je Nena najveća podrška i oslonac svojoj ćerki. Zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju fotografije, često i letuju zajedno.

- Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muške stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa Barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome - rekla je svojevremeno Dea.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moja kraljica! 👑 #majka #jednajemajka #najboljamamanasvetu #kraljica #sunce #uzivanje #majkaicerka 💖@nensidodevski

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Nena Đurđević, odnosno Nena Dodevski kako se potpisuje, provela je čitavu noć uz svoju mezimicu.

- Ja svojim morem plovim putujem, sve manje tugujem, sve više ludujem... Jer znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te - SVE TI DUGUJEM - napisala je jednom prilikom Dea za svoju mamu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi