Ove detalje o ženi Saleta Tropika niko nije znao do sad, Jovanu Pajić tražila policija, celo naselje tragalo za njom!

Naime, ona je odlučila je da poseti svoje drugare rome koji su je poveli u njihov dom, a baka koja je tada čuvala, kada nije mogla da je nađe, alarmirala je i državne organe

Pevačica Jovana Pajić kao devojčica bila je jako radoznala, a pomalo i nestašna, a u emisji je ispričala kako je jednom prilikom čak i policija tragala za njom.

Naime, ona je odlučila je da poseti svoje drugare rome koji su je poveli u njihov dom, a baka koja je tada čuvala, kada nije mogla da je nađe, alarmirala je i državne organe.

Jovana Pajić
Jovana Pajić, Foto: printscreen/instagram

- Ja sam u parku upoznala nove prijatelje, rome, zaigrali smo se i oni su želeli da mi pokažu gde žive. Ja sam pošla sa njima u njihovu kućicu od kartona i provela prelepo vreme. Taj nizak plafon mi je bio nešto potpuno novo i zanimljivo a u toj igri prošlo je previše vremena, a mene je čuvala baka koja je zvala policiju i ceo park je podigla na noge zato što me nema - prisetila se pevačica svog nestašluka u emisiji Šok Tok i dodala kako kada su je našli baka je vukla do kuće gde je sačekao vaspitno popravni momenat.

Kako je Sle uživao sa ćerkom na planinskoj lepotici, dok je Jovana bila sa Marijom Šerifović, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi