Ovako je Nikolina Pišek proslavila rođendan, nikad teža godina iza poznate voditeljke, ne ponovila se nikom njena tragedija!
alo.rs
Nikolina Pišek
Nikolina Pišek, Foto: Dejan Briza/Alo!
Nikolina Pišek sa mužem

Printscreen/ Instagram

Nikolina Pišek sa mužem, Foto: Printscreen/ Instagram

Bračni par trenutno boravi u Zagrebu, koji je njihova druga kuća, a suprug je zajedno sa ćerkom organizovao iznenađenje za poznatu voditeljku. Naime, Una Sofija i Vidoje su tačno u ponoć izneli rođendansku tortu, a Nikolina je bila vrlo iznenađena kada je ugledala šta su njeni najbliži uspeli da organizuju za nju. Ubrzo je krenulo i otvaranje poklona, a nakon dobrog sna, Pišekova je sa članovima porodice uživala u njenom danu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Iako je atraktivna voditeljka proslavila 47. rođendan, sudeći po njenom izgledu mnogi bi rekli da ima znatno manje godina, pa tako redovno zadaje domaći zadatak kako treba da izgleda javna i medijska ličnost.

Nikolina Pišek

instagramprintscreen

Nikolina Pišek, Foto: instagramprintscreen

Podsetimo, prethodna godina za Nikolinu Pišek bila je izuzetno stresna. Ona i njena mlađa ćerka Una Sofija doživele su trovanje ugljen-monoksidom kada je u njihovoj kući u Zagrebu pukla cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Srećom, njih dve su sada dobro.