Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su njegovi pratioci mogli da primete na društvenoj mreži Instagram, Željko je beg od svakodnevnih sastanaka i posla pronalazio u sviranju svoje omiljene gitare, ali i klavijatura.

Međutim, ovog puta je Željko zasvirao na, za mnoge ljude, neobičnom instrumentu - ručno rađenoj bas gitari sa dva vrata, koju je dugo i željno iščekivao. On je ovaj instrument nazvao "dvoglavim čudom", koje je, sudeći po snimku uspeo da ukroti!

- Za ovo dvoglavo čudo trebalo bi imati četiri ruke, ali ja ću ga pojesti i sa dve! - napisao je Željko uz video.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Za ovo dvoglavo čudo, trebalo bi imati četiri ruke ali ja ću ga pojesti i sa dve!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jul 11, 2019 at 11:29am PDT

Ovaj snimak oduševio je njegove pratioce, koji su ostavili brojne komentare - "To legendo, pravi si covek što je danas teško biti", "Predivno Zeljko", "Jedan, jedinstven i neponovljiv Željko Mitrović", "Zaista svaka čast. Odličan instrument", samo su neke od pohvala koje je Željko dobio. Između ostalih, Željkov video komentarisao je i di-džej Đuka, napisavši "Zvuči fenomenalno", a bilo je i onih koji su izrazili želju da zasviraju sa vlasnikom najgledanije komercijalne televizije.

Na radost Željkovih pratilaca, verujemo da nas u narednom periodu očekuje mnogo snimaka sa ovom neobičnom gitarom, na kojoj će pokazati svoje umeće.

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi