VREDNOST 700.000 EVRA Ovako izgleda NAJLUKSUZNIJA vila koju je Emina dobila od bivšeg muža! (VIDEO)

Au!

Emina Jahović
Emina Jahović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica Emina Jahović krajem marta najavila je da će preseliti iz kuće koju joj je posle razvoda ostavio Mustafa Sandal, a čija je vrednost neverovatnih 700.000 evra.

 

"Samo da vam javim da se selim u svoj novi dom. Još uvek sam u tranzitu, ali je svakako učinjen prvi korak", rekla je Emina Jahović i pokazala kako trenutno uživa u prelepom pogledu na more.

Novi Eminin dom nalazi se na “evropskoj” strani Istanbula, a nakon razvoda i Mustafa živi u ovom delu, pa se spekulisalo da se pevačica preselila da bi bila bliže bivšem suprugu.

Emina Jahović, Foto: Marko Đoković/Alo!

"Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem", rekla je svojevremeno pevačica.

Emina je tada otkrila i razlog zašto je odlučila da se preseli iz velelepne vile sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

"Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare", zaključila je Emina.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA EMININA LUKSUZNA VILA U VIDEU ISPOD:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi