Miki i Jelena Jevremović nekad
Jutjub printskrin
Miki i Jelena Jevremović danas

Instagram/jelena_jevremovic_nede

Miki i Jelena Jevremović, Foto: Instagram/jelena_jevremovic_nede

Jelena Jevremović iza sebe ima samo jedan album "Hajde zažmuri". Od muzike je rešila da se oprosti davne 2007. godine, kada su joj se roditelji razveli.

Naime, Jelena je veoma teško podnela to što joj se roditelji razilaze posle 30 godina braka, naglo je izgubila deset kilograma i završila u bolnici usled komplikacija sa crevima. Tada je poželela da se odmori od svega i rezervisala kartu za Španiju, ali sudbina je umešala prste pa je Jevremovićeva završila u Parizu, gde se i udala za sadašnjeg supruga Peđu.

Jelena Jevremović sa suprugom Peđom

Instagram/jelena_jevremovic_nede

Jelena sa suprugom Peđom, Foto: Instagram/jelena_jevremovic_nede

- Kako sam tokom boravka u bolnici bila u stalnom kontaktu s Peđom, dečkom koga sam upoznala na jednom ranijem nastupu u Parizu, on mi je predložio da promenim kartu i dođem kod njega u Pariz. On je moj spasilac, koji mi je vratio identitet onda kada me ništa više nije ispunjavalo. Čim sam ga iz daljine ugledala na aerodromu shvatila sam da je on čovek sa kojim želim da provedem život. Već sutradan pričali smo o braku i deci - izjavila je svojevremeno Jelena, koja danas nosi prezime Nedeljković a sa Peđom ima dva sina: Lazara i Tadiju.

 

A photo posted by @jelena_jevremovic_nedeljkovic on Dec 3, 2016 at 11:12am PST

 

Četvoročlana porodica se posle nekoliko godina života u Francuskoj vratila u Srbiju, a Jelena nema nameru da se vraća pevanju već se posvetila nečemu drugom - ulepšavanju noktiju, te danas radi kao manikirka.

Jelena Jevremović Nedeljković

Instagram/jelena_jevremovic_nede

Blista  Jelena Jevremović Nedeljković, Foto: Instagram/jelena_jevremovic_nede

 

Komentari (3)

vaki

19.12.2016 20:02

Na vreme je shvatila dno estrade. Prelepa je. Mnogo zdravlja joj zelim.

brat ljubo duhovnik

20.12.2016 00:29

neuspela pevacica,nesto poput one prokletije kebine cerke,nebitne osobe za nas