Tanja Savić
screenshot Youtube
Tanja Savić

screenshot Youtube

Tanja Savić, Foto: screenshot Youtube

Kao što danas imamo Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, tako smo pre 13 godina imali Tanju Savić i Darka Filipovića.

Nakon što su se zajedno plasirali u finale "Zvezde Granda" i obezbedili sebi snimanje numere, Darko i Tanja su započeli svoju karijere, pa su ubrzo snimili i svoje prve albume, ali desila se i ljubav.

Darko i Tanja su uplovili u romansu 2005. godine. Pričalo se o njihovoj vezi, naslućivalo čak i na brak, ali sve je to nestalo nakon nekoliko meseci.

Darko Filipović

screenshot

Darko Filipović, Foto: screenshot

Par je raskinuo, jer Filipović, navodno, nije mogao da toleriše njenu ljubomoru.

Njih dvoje nisu u dobrim odnosima, a oboje su ostvareni i kao supružnici i kao roditelji. Dok je Tanja u braku sa Dušanom Jovančevićem, s kojim povremeno odlazi i u Austraiju sa kojim ima dva sina Maksima i Đorđa, Darko je oženio Jasminu Gmitrović s kojom ima ćerkicu Nastju.

Komentari (10)

Драгомир

24.04.2017 22:38

Сви ми имамо ,,бивше,, из времена када смо били први пут млади.Родитељи су утицали на ту моју ,,бившу,, јер,као,бежи ти од њега пошто има на сваком прсту по једну девојку!Бато,не да сам је обожавао пошто је супер играла коло.Пред сам излазак из војске она се удала за шефовог сина!Није ми било пријатно али ускоро сам се супер оженио а та моја ,,бивша,, уууу ала се усрећила до м... Добро,да се не изражавам!Њене сестре су ми причале да је на том венчању умало није одбила брак?

Debakl

25.04.2017 08:03

@Драгомир - To je tvoja licna prica koja nas ne treba da zanima i nije joj ovde mesto.

Драгомир

25.04.2017 14:55

@Драгомир - Дебакл,моја лицна прица је нормална зивотна прица.Да си је ти написао или написала ја бих је прихватио као несто нормално јер исход по мене је позитиван!Само си хтео или хтела да испаднес мангуп а оно испаде дебакл у виду неписмености?Разумес ста ти писем?Наравно да разумес!

bugi

24.04.2017 23:05

Znaci Dusane Jovanovicu nije nevina usla sa tobom u brak HAHAHA.

Direkt

25.04.2017 08:12

@bugi - A sto je to bitno? Tanja Savic je odlicna pevacica sigurno jedna od najboljih u Grandu, daleko ispred Rade Manojlovic, Aleksandre Prijovic, Milice Pavlovic koje Grand toliko forsira. Dobra supruga, majka, kolega, a to je ono najvaznije.

Sekic

25.04.2017 09:57

Sto je ruzan Darko Filipovic! Odvratan.

Lumba

25.04.2017 11:55

@Sekic - Ma cini ti se. Hahahaha....

Sory

25.04.2017 13:30

@Sekic - Nasta je Tanja mogla da bude "ljubomorna". Na sta? Da je neki frajer pa ajd, ovako nema sanse da su zbog njene ljubomore raskinuli. I zena ga ostavljala, ucenjivala, vracala mu se samo zbog para.

Savamala

25.04.2017 15:28

Cenim je kao pevaca a to sto je bila u vezi sa Darkom ne zanima me. Jedno vreme Darko je ogovarao po novinama pokusavao preko nje da se reklamira, a kada je video da to nju uopste ne dotice prestao.

ficko

26.04.2017 08:02

@Savamala - Nikada oni nisu bili par. Tanjica je jedna dobrica, nikada joj pare nisu bile na prvom mestu, uvek veliko srce i drugar cak i kad su je rodjaci i kolege vredjali a Darko jedan lukav stvor, dvolican, tezak materijalista koji vise voli da reklamira kako on nesto ima nego leba da jede. Secam se da je dete doneo u studio u neku muzicku emisiju kad je mozda imalo 4 - 5 meseci, ono zaspalo.Gde ces vecu glupost/Mogu misliti kakav je kao muz. Zato je i bio pred razvodom.