Semir Džanković, Gabrijela Pejčev
Printscreen Youtube
Semir Džanković, Gabrijela Pejčev

Printscreen Youtube

Semir Džanković, Gabrijela Pejčev, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj ljubavni par pokušao je da se sakrije, ali je njihova cimerka Tamara Đurić razotkrila sve. Ona je u "Igri istine" imala pitanje za Semira koji je tom prilikom priznao sve.

"Da li si ženu prevario samo sa Gabrijelom", pitala je Tamara.

"Da, nikad pre je nisam prevario", rekao je Semir tada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Semir Dzankovic (@dzankovicsemir) on Feb 15, 2018 at 4:32am PST

Njegova supruga Sanela sa kojom ima dvoje dece posle ovog priznanja otkrila je da je predosetila da je suprug vara ali da joj je izuzetno krivo što svi njega napadaju i krive, a niko Gabrijelu koja se spetljala sa oženjenim čovekom.

"Imam svoju porodicu i to je jedino što me interesuje. Semir će vam dati odgovore na sva vaša pitanja kad bude izašao s Farme. Vreme će pokazati šta je istina. Semir i Gabrijela odavno nisu zajedno. Odlično znam da je ona mutna, a moj čovek je na Farmi lepo rekao da ne bi ušao u rijaliti da nema podršku svoje žene. Gabrijela priča svoju priču, a ja najbolje znam šta je bilo. Znate kako kažu, psi laju, karavani prolaze. Za pet godina braka nikad nisam osetila da me je prevario sve do tada. Žao mi je što su svu ljagu i bruku bacili na njega, a ona je ta koja treba da se stidi, a ne da se ponosi što je bila ljubavnica oženjenog čoveka", rekla je tada Sanela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Semir Dzankovic (@dzankovicsemir) on Aug 6, 2018 at 10:02am PDT

Da su prevazišli aferu, govori i podatak da su nam ispričali kako je Sanela otkrila da je Semir vara s Gabi, koja joj je bila prijateljica.

"Moj telefon se otključava otiskom mog prsta, a Sanela je to uradila dok sam spavao: uzela mi je prst, povukla preko senzora, otključala telefon i našla poruke Gabrijeli. Odmah me je probudila i nastala je žestoka svađa, u besu mi je svašta rekla. Kad je došla sebi, postavila mi je ultimatum da biram između nje i Gabrijele, a ja sam naravno izabrao svoju ženu, jer je volim. Svestan sam da sam pogrešio. Skupo sam platio tu najveću grešku u životu", završava Semir.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Semir Dzankovic (@dzankovicsemir) on Oct 26, 2018 at 2:06pm PDT

Semir i Sanela su i dalje u braku, a on se i dalje bavi pevanjem, mada kao radni pevač, pošto ga u javnosti nema, i pesmu novu dugo nije snimio.