Anika Božić
Printscreen Instagram
Anika Božić

Printscreen Instagram

Anika Božić, Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Jusuf zapravo uspešan poslovni čovek koji nema titulu, mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem" i odatle Anikin nadimak "arapska princeza".

"Moj muž nije arapski princ. Njegov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik, zato što Palestina nikada nije bila monarhija, bar ne u skorijoj istoriji. Nije još zvanično ni država. Nažalost moj muž nikada tamo nije živeo, tako da je on Kanađanin, jer je tamo proveo svoj život", rekla je Anika svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Feeling romantic ? #flashbackfriday #anikastimes

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Sep 21, 2018 at 11:07am PDT

Već nekoliko godina unazad, Anika živi na relaciji Kairo- Pariz, a jedna je od retkih koja nije zaboravila odakle potiče, te je dolazak u Beograd obavezan na svakih nekoliko meseci. Nije prekinula kontakt sa starim prijateljima i sasvim je sigurno da je na ulicama našeg glavnog grada možete videti u sasvim običnim odevnim i stilski perfektnim kombinacijama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Feb 5, 2019 at 9:22am PST

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

J’ Adore ❤️

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Dec 6, 2018 at 10:20am PST

Gradila je karijeru, živela u Kairu i Londonu, upoznala je arapskog biznismena sa kojim se venčala u Atini, a po mužu i njihov sin nosi ime.

Iako sa porodicom može da živi u izobilju, nekadašnja manekenka je odabrala put u kojem će sama privređivati, imati obaveze i raditi kao i svi ostali ljudi u zemlji iz koje potiče. Anika ima modni blog, a piše i kolumnu za jedan magazin. Upravo zbog toga da bi bila upućena u aktuelnosti iz sveta mode, često putuje širom sveta, a Pariz joj je glavna destinacija.