Naslovna strana VIP magazina za 11.09.2018.
Alo!
Naslovna strana VIP magazina za 11.09.2018.

Alo!

Naslovna strana VIP magazina za 11.09.2018., Foto: Alo!

Jelena Ilić, učesnica „Parova“, bila je u tajnoj vezi sa jednim poznatim gradonačelnikom iz Srbije, ekskluzivno saznaje VIP. Učesnica „Parova“ i taj čovek bili su nekoliko godina u strasnoj i tajnoj vezi, a romansa je pukla onog trenutka kada je Jelena shvatila da njihov odnos nema budućnost. Jelena Ilić

Jelena Ilić, Foto: printscreen

- Jelena je oduvek volela moćne i uticajne muškarce i nije me začudilo kada mi je ispričala da je u tajnoj vezi sa prvim čovekom jednog grada na jugu Srbije. Njihova veza je dugo trajala i u početku je sve pucalo od strasti, ali su mogli da se viđaju samo jednom-dva puta mesečno, pogotovo zato što je on oženjen i stariji od nje. Ali to ni njoj ni njemu nije smetalo u početku - kaže izvor blizak učesnici "Parova" za VIP i ističe da su se oboje trudili da vezu drže u tajnosti.

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ne propustite ni detalje potresne priče koja je zadesila Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića samo nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu", a otkrijte zbog čega je Luna Đogani ostala bez 20.000 evra.

Glumac Zoran Pajić, zvezda serije "Istine i laži", za VIP magazin ispričao je zbog čega je zavoleo glumu, dok je Ivana Živković Žizela, zvezda rijalitija "Parovi" odgovorila na sva škakljiva pitanja.   

Žizela

printscreen

Žizela, Foto: printscreen

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 11. septembra, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".