Veljko, Bogdana, Bojana
Alo!
Veljko, Bogdana, Bojana

Alo!

Veljko, Bogdana, Bojana, Foto: Alo!

Bogdana Rodić, verenica Veljka Ražnatovića koja će mu 24. novembra izgovoriti sudbosno "da", ima još dve sestre sa kojima je često bila na luskuznim putovanjima.

Reč je o Nataši i Bojani Rodić, obe su starije od Bogdane, a iako se sve tri mogu pohvaliti atraktivnim izgledom, Bojanin Instagram profil najviše "gori" od provokativnih slika.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ova devojka objavljivala je fotografije iz raznih delova sveta, pa nije teško zaključiti da se prilično dobro zabavlja u životu i da voli luksuz i lepe i skupe destinacije.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Rodic (@bojana__rodic) Ruj 20, 2019 u 4:22 PDT

 

Tome svedoče fotografije na kojima je Bojana u kockarnici, pozira na dalekoj destinaciji sa divljim zverima, uživa u Las Vegasu, Majamiju, na Zanzibaru...

Ksenija Pajčin je bila prava bomba, ali retko ko zna njenu sestru Miu! Pogledajte kako ona izgleda! (FOTO)

AUTOR: PulsOnline/J.I. DATUM I VREME: 16.11.2019. 15:45 Ksenija Pajčin, koja je tragično izgubila život devet sedam godina, iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da veoma liči na pokojnu pevačicu. Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube Mia se pre dve godine pojavila u spotu za pesmu "Lako je" Ilije Mihailovića, učesnika šoua "X faktor".

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Rodic (@bojana__rodic) Kol 12, 2019 u 11:20 PDT

 

BONUUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Komentari (1)

vujo

17.11.2019 08:01

narod kaze nema slasti bez svasti